Workshops

 Boek deze workshop als je zelf eens wil gaan vuurspuwen.
Zelf leren vuurspuwen, de een heeft dit altijd al eens willen ervaren, de ander moet echt een grens verleggen. Voor beide hebben we zeer ervaren instructeurs klaar staan die je in 3 stappen leren waar je op moet letten, hoe de techniek toe te passen en onder persoonlijke begeleiding je eerste vlammen laat blazen. Dit kan in individuele workshops, maar je mag ook aansluiten bij de workshops op Open Inschrijving op iedere eerste zondag van de maand.

 

 

 

De workshops vinden plaats in 2 stappen.
1) we gaan je uitleggen wat je moet doen, en wat je vooral NIET moet doen
2) Dan ga je de techniek aanleren, daarvoor gebruiken we water.
3)Als jij er dan voldoende vetrouwen in hebt, en de instructeur ook, pakken we een fakkel en olie en ga je je eerste eigen vlammen blazen. Op dat moment heb je echt voor het eerst vuur gespuwd.

Wil je boeken of info: klik hier

Ook wij staan nog steeds versteld van de mooie reacties van deelnemers die voor het eerst gaan vuurspuwen. Natuurlijk blijven we altijd direct in de omgeving staan van de deelnemer om bij te kunnen sturen en vertrouwen te geven. Een veelgehoorde reactie: “Ik dacht nooit dat ik dat zelf zou kunnen, maar omdat ik vertrouwen in je heb, heb ik het nu echt zelf vuurgespuwd!”

Kosten 45,- euro p.p.
Bijzonderheden: De workshops op Open Inschrijving vinden af en toe plaats in andere steden van Nederland en België.

Opm: na deze workshop ben je niet opgeleid genoeg om zelfstandig optredens te gaan verzorgen. Meer info  ga naar de cursus vuurspuwen voor profs.

klik hier, en je hebt binnen 24 uur je vuurspuwworkshop vastgelegd